Как да се обличате на път през есента

Есента, навярно е вдъхновение за много неща, но когато става дума за мода тя е просто – неизчерпаема. Сега възможностите за обновяване гардероба в този сезон са много повече, защото към всичко останало се добавя и връхната дреха. Практични, елегантни, красиви, спортни и ежедневни, семпли модели и ексцентрични и предизвикателни якета – всичко това е на ваше разположение.

Понякога е достатъчно само малко допълнение към тоалета, а понякога и самата връхна дреха върши това.

Ето и съветите на специалисти по облекла, както и най-често задаваните въпроси в гугъл за модата: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/кои-са-най-често-задаваните-въпроси-за:

За да превърнете тази ваша модна дреха в приказен аксесоар и допълнение към силуета, обърнете внимание и на това, което диктува модата:

  1. Ако финансите не са достатъчни за модата, ако сега не е момента за нов тоалет, то добре е да инвестирате във връхна дреха за есента. Тя не само ще ви топли и ще се грижи за здравето, но и ще допълни онова, което реално ви липсва в тоалета. С подобна добавка към тоалета може да си позволите да облечете и по-лека долна дреха, да не сте толкова взискателни към избора, ако нямате намерение да сваляте горното облекло и да се в крак с модата по всяко време.
  2. С умело подбрана връхна дреха така умело може да аранжирате гардероба си, че дори най-близките ви да не узнаят, че онази стара, тъмносиня рокля или сив костюм са онова, което сега ви представя в блестяща светлина.
  3. Шлифер, тренчър, палто всичко това са незаменими дамски връхни дрехи и за вашия гардероб през есента. В настоящия сезон дизайнерите обръщат специално внимание на практичната дреха, наблягат и на елегантността, подчертава вталяването и женствеността. С новите предложения за връхни дрехи за есента може да заложите смело и на цветовете, а те сега са в кафяво, черно, сиво, коралово, тъмнозелено. Дори цвета на връхната дреха да ви изглежда скучен, сега е момента да изберете обувки и чанта, които да озарят денят ви.

Така с правилно подбрани дрехи може да тръгнете на път, на работа или на обичайна разходка из градския парк!

Как да се обличате на път през есента
5 / 5 от 1 гласа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *