Как да спестим от настаняването си в хотел?

Колко струва настаняването в хотел?

Някои хора смятат, че да отседнеш в хотел си е цял лукс. Но това не е така. Винаги има начин да спестим някои лев, дори когато почиваме и се предполага, че харчим безкрайно много.

Да открием добра оферта за хотел си е цяло изкуство. Понякога е необходимо да намерим най-подходящия момент, но не винаги това се случва.

Разбира се, има и други начини да спестим пари от настаняването си в хотела. Не е необходимо да се лишаваме от лукса на удобното настаняване в хотел, за да имаме икономично и добре организирано пътуване.

Вижте кои са 10 -те начина да спестите пари от настаняването си в хотел.

спестяване

Откажете се от услугите по почистване на стаята

 В повечето хотели по света имате възможност да се откажете от услугата, свързана с почистване на стаите. Така ще спестявате средно по 5 долара на ден, което си е цяло богатство, особено ако престоят ви е по-дълъг.

печелете точки с карта

Печелете точки лоялност

Като клиент на даден хотел имате възможност да печелите точки лоялност. Как става това? Като всеки път, когато пътувате, ползвате една и съща хотелска верига. С течение на времето събирате точки за лоялност към марката и по този начин може да се възползвате от различни отстъпки.

Използвайте своята карта

Някои хотели предлагат отстъпки, ако при резервация или други плащания, използвате своята дебитна или кредитна карта. Такъв случай е например с веригата хотели Хилтън в Щатите. Ако използвате своята Американ Експрес кредитна карта, ще получите до 50 бонус точки.

 Избирайте оферти с включена закуска в цената за стаята

 

стая със закуска

Макар да ви се струва, че можете да спестите от закуската, то това е голяма заблуда. В повечето хотели закуската най-често е на шведска маса. Това е предимство, тъй като няма ограничение колко да хапвате, предлагат се разнообразни видове храни, свежи са и доплащането обикновено не е скъпо, ако не е включено в цената на стаята. Закуската е най-важното ядене за деня, затова се подсигурете, за да сте силни и изпълнени с енергия по време на вашата екскурзия или почивка.

Изберете най-евтината стая

С навлизането на технологиите в ежедневието ни все повече и повече опции за онлайн резервиране се отварят пред нас. Много популярни станаха и сайтове за групово пазаруване, за оферти, както и тези, които сравняват цени на стаи в хотели. Разгледайте внимателно какви са предложените цени и изберете най-ниската. Защо да плащате повече, ако може да ви излезе по-евтино, нали?

Винаги е възможно да спестим пари без да се ограничаваме. Просто трябва да използваме тези съвети и да подходим умно към дадената ситуация. Защо да се лишаваме от чудесната почивка в удобен и изгоден хотел, когато можем да я резервираме по-евтино?

Как да спестим от настаняването си в хотел?
5 / 5 от 1 гласа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *