EasyJet стартира услуга за пакетни почивки

EasyJet стартира новата пакетна услуга за почивки EasyJet Holidays.

Нискотарифния авио превозвач EasyJet се надява, че новата услуга ще го постави редом с имена като Томас Кук, ТУИ-план Thomson Holidays и Expedia на пазара пакет за почивка в Европа.

В основата на новата система е интеграцията на настаняване от Lowcostbeds bedbank с широка мрежа EasyJet въздушни маршрути в Европа, като това, което се рекламира като най-малко пет милиона възможности за почивки. EasyJet Holidays. Се разработва в продължение на няколко години, използвайки хотел състав от TUI собственост Hotelopia, но новата система ще създаде защитен пакетни почивки за клиенти и имат по-широк кръг от възможности за настаняване.

В услугата

Партньорство с хотели е концентрирано главно за настаняване на морски курорти и хотели, но Lowcostbeds добавя широки възможности и за настаняване на хотели в големите градове.
EasyJet arch конкурент Ryanair, обаче, до този момент се избягва по маршрута пакет за почивка, предпочита да си партнира с доставчици на хотела състав (в момента Booking.com) за допълнителна продажба.

Сайтът е изграден от базираната във Великобритания Интуитивни системи, използвайки iVector софтуер. Компанията вече има правомощията за технологията от Lowcostbeds и Lowcostholidays.

EasyJet има и други допълнителни доставчици с формата на Hostelworld за бюджета за настаняване и Viator за продажби дестинации.

EasyJet стартира услуга за пакетни почивки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *